Mr.V 1
Mr.V 2
Mr.V 3
  • Dražice 123c – Zamet, 51000 Rijeka
  • +385 (0)51 659 300
  • +385 (0)51 659 301
  • it@ventex.hr

Upravljanje odnosa s korisnicima – CRM

Kontakt:
Ventex d.o.o.
Dražice 123c
51000 Rijeka
051/659–399

Upravljanje odnosa sa kupcima i korisnicima je poslovna filozofija, a CRM je alat!

Ventex kao pružatelj usluga je narastao iz Ventex-a dobavljača IT opreme i znamo što sve treba činiti kako bi se zadržao kupac i korisnik usluge, kako na vrijeme i po najpovoljnijim uvjetima isporučiti opremu ili uslugu. Odnosi sa kupcima ili korisnicima su najvrijednije što tvrtka ili organizacija ima! Upravljanje odnosa sa kupcima kao strategija i alat kao CRM pomoći će zadržati postojeće kupce i uspješno pridobiti nove.

Ventexov tim savjetnika i implementatora zna kako osmisliti i poboljšati procese uvođenjem alata kao što je CRM kako bi prodaja bila brža, a isporuka rješenja,proizvoda ili usluge kvalitetnija, kako bismo stvorili još više zadovoljnih kupaca.

Ventex rješenje za upravljanje odnosima s kupcima smanjuje troškove poslovanja, ubrzava prodaju i isporuku i poboljšava zadovoljstvo kupaca, a upravi daje uvid duboko u predprodajne aktivnosti. Rješenje omogućava postavljanje i praćenje uspješnosti up-sell i cross-sell inicijativa što omogućava direktno povećavanje prometa.

Ventex rješenje za upravljanje odnosima s kupcima omogućiti će vam stratešku prednost nad konkurencijom jer će omogućiti da oslobodite potencijal svih dijelova tvrtke (prvenstveno marketing, prodaja i servis) koji će jednostavnije surađivati koristeći alat kao što je CRM.

Rješenje se može integrirati sa postojećim ERP sustavima.

Kontakti

Ventex IT

Ventex IT
Telefon: 051/659-300Email: it@ventex.hr

Izrada: Web Studio

Newsletter

Newsletter