Mr.V 1
Mr.V 2
Mr.V 3
  • Dražice 123c – Zamet, 51000 Rijeka
  • +385 (0)51 659 300
  • +385 (0)51 659 301
  • it@ventex.hr

Fleet Management - upravljanje voznim parkom 

 

                      
                        Kontakt:          
Ventex d.o.o.  
Dražice 123c  
51000 Rijeka  
051/659-312   
fm@ventex.hr 

Želite znati? Gdje, kada, koliko? Naravno.
Znati je važno. Informacija je ključ.
Ventex Fleet Management omogućuje baš to. Da znate. Mi vam osiguravamo sve potrebno - vrhunsku tehnologiju, jednostavno korištenje, kvalitetnu uslugu. Vi koristite informacije. A ima ih puno: lokacije vaših vozila, brzine njihovog kretanja, način i vrijeme korištenja, zatim vrijeme provedeno na putu, pređeni kilometri, utrošak goriva, otvaranje tovarnog prostora, prekoračenje zadanih maksimalnih brzina pa još podaci o pokretanju motora i, ne najmanje važno, nepredviđene i opasne situacije. Ventex Fleet Management štedi vaše vrijeme. Ventex Fleet Management štedi gorivo i vaš novac.
Nemate vremena obratiti pažnju na program za praćenje vozila? Na sastanku ste? Na odmoru? Ne brinite: sustav će vas samostalno obavijestiti o stvarima koje su bitne za vas, pa čak i izraditi željeni izvještaj za definirano vremensko razdoblje u određeno vrijeme i poslati ga ravno u vaš inbox.
Vođenje evidencije o troškovima i servisima vozila zna biti naporan posao. Uz Ventex Fleet Management ne samo da ćete znati gdje se vozilo nalazi nego i kada mu je vrijeme za redovni servis, registraciju ili zamjenu guma. Znati ćete koliki su ukupni troškovi vozila i koliki su očekivani.
Želite znati? Pitajte nas. Ventex zna kako. Fleet Management će biti vaša škrinja znanja. Ventex Fleet Management će biti i vaš pouzdani suradnik.
   

Aplikaciju isprobajte ovdje.

Korisničko ime: demo

Lozinka: demo

 

 

Kontakti

Fleet Management

Fleet Management
Telefon: 051/659-312Email: fm@ventex.hr

Izrada: Web Studio

Newsletter

Newsletter